23 ianuarie 2014

Aurelia Ion

In Romania mori cu zile,imi pare rau ca spun acest lucru.
Doua vieti au fost luate,de alte vieti inconstiente.Sau mai bine zis,de suflete incompetente.Luni dupa-amiaza,s-a intamplat in tara noastra draga,o tragedie cum rar vezi in Romania.O tragedie uriasa.
Pe 20 ianuarie 2014,Aurelia Ion si-a facut datoria pana la capat.O viata data pentru altii.
Au fost sapte pasageri in avionul mortii:cinci dintre ei,au avut zile de la Dumnezeu.Le-a zambit viata.
Avionul se ducea spre Oradea,fiindca un om de 60 de ani,a facut atac cerebral.Trebuia sa faca un transplant de organe,un transplant de ficat.
Cineva avea nevoie de un ficat,si trebuia sa se deplaseze in Oradea.Trebuia salvata o alta viata in Bucuresti.Trebuia un om de 6o de ani,sa faca un lucru pozitiv pentru un alt om.


Pentru acest lucru s-a platit scump:Aurelia Ion 23 de ani si Adrian Iovan 54 de ani.Avionul s-a prabusit in jurul orei 16.00,si pana cand a fost gasit avionul,a durat sase ore.Sase ore de frig,sase ore de speranta.Si culmea,avionul a fost gasit de sateni intai.Degeaba  a avut GPS si antena,basca ca acum aflu ca nu era pe frecventa care trebuia.Sa stai sase ore in frig,pe deasupra era ranita si disperata,nu cred ca rezista nimeni.Un circ,nu alta.
Aurelia Ion,a apucat sa fac doua drumuri cu avionul,acesta fiind ultimul.Un drum in care nici nu visa ce o sa se intample.O alta bomba,avionul era din anii 1980 construit.Va sa zica,un avion care nu oferea siguranta totala.Un avion in care te dadeai jos din el,si ziceai multumesc c-am scapat teafar.
Satenii au fost la inaltime,au fost de nota zece plus.Si-au dat jos hainele groase de pe ei,si le-au pus pe raniti ca sa le de-a o sansa de scapare.


Satenii au avut obrazul subtire,n-au mai tinut cont ca Adrian Iovan a avut vila in Primaverii.Omenia a fost la ea acasa.Si-au facut datoria in totalitate.Degeaba se face o suta de emisiuni la televizor,ca mortii nu-i mai aduce nimeni inapoi.Aproape fiecare post de televiziune,are ca tema tragedia din Muntii Apuseni.Vine cu un sacou pe el,vine cu un costum si da din gura...ham,ham.Intrebare de baraj:Cine este de vina?Cine plateste?
Tin sa cred,ca Aurelia Ion a murit de frig,a murit cu speranta ca o sa vina repede cineva sa-i salveze,adica S.M.U.R.D.-ul.A fost azi o conferinta la televizor,la Spitalul de Urgenta Cluj,unde s-a explicat cum s-a ajuns acolo si cine a ajuns primul(primele).Primele care au ajuns la locul tragediei,au fost doua fete din echipa S.M.U.R.D.Cluj.Din pacate,asteptarile au fost in zadar.


Aurelia Ion,avea tot viitorul in fata:o casatorie,un copil si eventual o viata frumoasa.
Tipa era la Facultate de Medicina,era desteapta tipa.Ea a vrut sa se faca medic.Pentru acest lucru,a trebuit sa invete.A invatat cativa ani buni.Sa mori la 23 de ani,cand esti tanar,cand iti pui ganduriile in aplicare,este extrem de greu.Azi a inmormantat-o la Ghencea Militar 3.Oare cata durere are parintii ei?Oare cata durere are suroriile ei si fratele ei?O durere de neimaginat,pentru familie este cel mai greu acum.Nu se va uita niciodata moartea ei.
Degeaba ia dat gradul de locotenent,ca ea saraca este jos acum.Ea saraca,ne priveste de sus.Este la ingeri,un inger care a plecat prea tanara.Am scris acest articol,pentru ca Aurelia Ion a murit incercand sa-i ajute pe alti oameni la necaz.A murit pentru o cauza dreapta.A murit cu speranta in suflet.

Dumnezeu sa-i odihneasca...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ceva