9 iunie 2014

Rusaliile

Astazi sunt Rusaliile!


Astazi suntem liberi de Rusalii,astazi stau acasa impreuna cu Costel Anghel!Anul trecut am muncit de Rusalii.Daca anul trecut am fost la o firma,acum suntem la alta firma.Trebuie sa va explic putin.
Anul trecut,mai exact pe 7 mai 2013(a fost vineri),fostul nostru sef,a venit de dimineata cu o hartie de la firma,precum ca suntem de acord ca nu ne obliga nimeni,sa venim la munca de Rusalii(anul trecut a fost Rusaliile pe 10 iunie 2013).Si uite asa,a semnat toata lumea,de frica sau de nevoie.
In mod normal,aceasta zi este libera de la Guvernul Romaniei.Cand altii beau si mancau anultrecut,altii erau la munca,altii dadeau cu trafaletele pe pereti.Si cu o zi sau fara o zi,tot Florin Anghel si Costel Anghel ne cheama!
Nu ne-am imbogatit cu o zi in plus.Ca erau fomesti si n-aveau bani,ca jucau la aparate de nici tigari n-aveau la ei,dupa trei zile de la salariu.Ei luau salariu,si dupa doua-trei zile ramaneau fara bani de mancare,se duceau la pacalele.Se uitau la altii ce mancau.am juns sa constat ca in domeniul constructiilor,sunt cei mai de jos oameni.Tot ne cereau bani mie si lui Costel,parca trebuia sa le dam obligatoriu.Se suparau pe noi ca nu le dadeam.Noi suntem baieti cuminti,nu ne bagam noi cu asemenea specimene.Pana la urma,fiecare trebuie sa-si aleaga anturajul din jur.
Cat esti bun si le dai,este foarte bine,cand numai le dai,te vorbeste de rau.Ca face asa si nu asa.


Acest postare este destul de scurta,dar are o morala pozitiva.
Pai care este morala:fii atent cu cine vorbesti si cu cine te bagi in seama.Sunt anturaje pozitive si negative in viata asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ceva