28 octombrie 2012

Acer Aspire V3 571

Mi-am luat un laptop,un Acer Aspire V3 571,saptamana aceasta,de la Carrefour Orhideea.
Am vrut sa-mi iau ceva de calitate,ceva performant,chiar daca este putin mai scump.
De vreo 2-3 saptamani caut o scula pretentioasa,am fost prin magazine sau am navigat pe siteu-rile online.
Scula este buna,isi merita din plin bani.Garantia la el este 2 ani de zile.am mai vazut si cu 1 an de zile,in alta parte.

Primul meu calculator a fost o unitate,l-am cumparat pe 8 februarie 2006(cam biban,altii au avut primul prin 2000),l-am avut 6 ani si 8 luni!Il mai am si acum,dar il trec la naftalina,l-am bagat in depou,si-a scos bani.Am avut doar 2 probleme cu el:mi s-a ars 2 bobine,si alta problema a fost cu ventilatorul,in rest,foarte OK.De anul trecut a inceput sa faca figuri,se incarca greu,trebuia sa astept ceva.Am avut si modem pe el,de la Vodafone,2 ani de zile,nu puteam sa stau pe YouTube,nu va recomand modemul,doar in cazuri speciale,cand n-aveti ce face.Doar cei din provincie,care nu au firme de net,prin satele lor.L-am cumparat de la Ultra Pro,cand erau ei pe val.

Daca tot eram in hipermarket,am zis sa mai scot cardul odata,si sa mai cumpar un ventilator si un antivirus NOD 32,in total m-a costat 2.8000 de lei.:)
Cand eram in deplasare,stateam in frig si munceam,cu gandul la laptop.sa nu sparg bani la aparate,cum face colegii mei de numai are bani dupa 2 zile,de la salariu.Muncesc,dar ma si respect.;)
Am vrut sa-mi iau cu Windows 7 instalat la gata,am vazut scule la 2.200-2.300,care nu avea Windows,daca tot este o cheltuiala,macar sa fie cu folos.Se simte foarte mult diferenta,intre cele 2,viteza este nemaipomenita,este alta viata.
Consider ca fumez 8 luni de zile(cu toate ca sunt nefumator),decat sa dai bani pe tigari sau sa pierzi banii la jocurile de noroc,iti iei un laptop . :)


                                          Acer V3 571


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ceva