8 ianuarie 2017

Pe 3 decembrie 2017,am fost la Code and Beer!

Cand am facut data trecuta o postare despre Code and Beer,am promis ca o sa ajung la Code and Beer.Am dat join event si am fost prezent.La Meetup-ul care s-a desfasurat in pub-ul Finikia,au fost prezenti 2 oameni:eu si cu un baiat.Eu am facut cateva fotografii la acest eveniment si le-am postat pe profilele lui Florin Anghel si lui Foto Anghel.Anul trecut era mai multi oameni prezenti la Code and Beer.Acum nu stiu ce s-a intamplat,de n-a venit multa lume.In fine,nu vreau sa prelungesc prea mult acest subiect.Eu cand dau join event,95% voi fi prezent,doar 5% nu voi acolo,doar 5 % se poate intampla ceva pe ultima suta de metri.Eu nu dau join event la misto.
Exista un grup pe Meetup care organizeaza aceste doua evenimente de IT:Code and Beer si Coding Dojo.
Grupul se numeste,The Bucharest Agile Software Meetup Group.

Bineinteles,grupul organizeaza si alte evenimente de programare in timpul lunii respective,nu doar Code and Beer si Coding Dojo.
Am stat singur pana in jurul orei 20.00,cand a venit un tip cu un laptop.In concluzie,acest Meetup s-a tinut cu 2 oameni.Bun si asa.Timp de o ora,am stat de vorba impreuna despre programare web.
Code and Beer si Coding Dojo,sunt doua evenimente organizate pentru Java Developer.
Daca esti senior sau daca esti junior in limbajul Java,poti sa fii prezent la cele doua evenimente.

Chiar daca nu dai join event pe Meetup,poti sa vii si asa.Important este sa fie multa lume acolo.Cu cat sunt mai multi,cu atat mai bine pentru cei care vrea sa invete(incepatori),de la cei care stiu foarte bine limbajul Java.
De multe ori,se mai ramanea si dupa ora 21.00.Mai beai o bere,mai vorbeai cu cei prezenti la masa.Timp de doua saptamani,trebuie sa invet singur Java.Asta este nasol la mine,nu are cine sa ma ajute si pe mine.Nu are cine sa ma indrume spre drumul cel bun.Mi-ar trebui un om si mie,in care sa-mi arate putin:uite,aici faci asta,iar aici faci alta chestie.

Eu am vrut sa plec in jurul ore 20.30,daca chiar nu venea absolut nimeni.Pana la urma,fiecare om are un program al lui.Poate omul vrea sa invete timp de doua ore,cand se organizeaza acest Meetup.
Poate doua ore sunt pretioase pentru el(pentru ea).Daca mai pun si drumul dus-intors,se face aproape 4 ore.Ori in 4 ore,un programator invata ceva programare.Decat sa pierd timpul aiurea,invat programare.La aceste intalniri se socializeaza foarte mult.Asa de inchiere,imi pare bine ca am fost prezent la Code and Beer si la Coding Dojo.Apropo,in data de 12 decembrie 2017,am prezemt si la Coding Dojo.Concluzia finala:am fost si o sa mai ma duc la Code and Beer si la Coding Dojo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ceva